Portfolio • &therewascontent

Femke De Witte

Redesign van portfoliowebsite van interieurontwerper Femke de Witte

Femke De Witte

Samenvatting

Femke was al langere tijd werkzaam als interieurontwerper toen ze bij mij kwam. Ze werkte onder een andere naam en wilde voortaan verder onder haar eigen naam: Femke De Witte. De vraag? Een nieuwe portfoliowebsite die past bij haar merk.

Femke ontwerpt ruimtes voor bedrijven, horeca en winkels. Haar ontwerpen vertalen het karakter van een bedrijf of merk naar de juiste vormen en materialen. De focus ligt op het concept en de ergonomie, aangevuld met maatwerk en bestaande designs. Daarnaast richt ze zich op het ontwerpen van meubels: minimalistische designs opgebouwd uit staal en hout die ze met heel veel liefde laat produceren in Nederland. 

Featured

  • Webdesign
  • Webdevelopment

De vraag was als volgt: ‘Wil jij een nieuwe portfoliowebsite ontwerpen en bouwen?‘.

Huisstijl

Wanneer je het werk van Femke bekijkt, dan is het onmiskenbaar dat ze een fantastisch gevoel voor design heeft. Femke heeft dan ook haar eigen logo ontworpen. Dit logo werd de basis voor het design van de website.

Speels & modern

De stijl van Femke De Witte is minimalistisch, maar ook speels. Ik heb ervoor gekozen om dit op de volledige website te implementeren. Elementen uit het logo komen overal terug:

  • de stippen
  • lijnwerk
  • lettertypes


De foto’s van haar werk geven de website kleur, terwijl alle elementen zelf zwart en wit zijn. 

Techniek

Als specialist in WordPress en Elementor is het een logische keuze geweest om ook deze website met behulp van deze tools te bouwen. Zo kan Femke zelf gemakkelijk de website onderhouden. De website is responsive en SEO-proof. 

&therewasmail

Duurzame SEO tips rechtstreeks in je inbox? En als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod van &therewascontent? Meld je aan voor de maandelijkse &therewasmail.