Portfolio • &therewascontent

Vice Versa

Managen verduurzaming, onderhoud, doorontwikkeling Vice Versa platform

Vice Versa

Samenvatting

Ik werk sinds begin 2021 met Vice Versa samen aan het doorontwikkelen van het Vice Versa Platform. Het doel? Meer leads via de website binnenhalen.

Vice Versa is een samenwerkingsverband van zakelijke professionals op het gebied van ambassadeurschap, marketing, communicatie & innovatie. Zij geloven in het inzetten van ambassadeurs om samen het verhaal van de organisatie te vertellen. Ik heb de vrije hand in het uitzetten van hun online strategie en dat maakt het tot een van de tofste projecten die ik tot dusver gedaan heb.

Featured

  • Platform management
  • SEO
  • Consultancy

↑14,38%

Meer bezoekers via Google

↑17,86%

Organische groei in 6 maanden

↑90%

Views voor topartikelen

De vraag was als volgt: ‘Wil jij de komende maanden het verduurzamen, onderhoud en de doorontwikkeling van het Vice Versa platform op je nemen?‘.

Nulmeting

Met de vrije hand is het extra belangrijk om te beginnen bij de nulmeting. Hoe staat de site er nu voor, welke KPI’s moeten er komen en in welke stappen pakken we dat op? Met behulp van Trello creëerden we een handig dashboard waarin alle leden van het team kunnen werken. Zo kan ik eenvoudig mijn progressie delen en tegelijkertijd schakelen met de teamleden die input moeten leveren.

Verbeteren

De eerste stap werd het optimaliseren van de gehele site. Opnieuw focus aanbrengen in de missie, visie en bijbehorende funnels en marketingmix. De site is qua techniek en opbouw geoptimaliseerd, content is herschreven en processen zijn vereenvoudigd.

Groeien

Het is een doorlopend proces, dus iedere maand scherpen we de plannen aan. Ik zet de lijnen uit, zet de consultants aan het werk en begeleid junioren bij het uitvoeren van contentproductie en optimalisatie. Zo zetten we duurzame stappen naar het Vice Versa platform dat we voor ogen hebben.

&therewasmail

Duurzame SEO tips rechtstreeks in je inbox? En als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod van &therewascontent? Meld je aan voor de maandelijkse &therewasmail.