Disclaimer - Nienke Buijser - UX SEO Specialist Rotterdam

Disclaimer

Om verwarring te voorkomen vind je hier alles waar je rekening mee moet houden wanneer je de website van And there was content bezoekt. Noodzakelijk? Zeker niet. Wél handig. Zo weet jij direct waar je aan toe bent wanneer je andtherewascontent.com bezoekt.

De inhoud van de website, waaronder doch niet uitsluitend: de teksten, afbeeldingen, vormgeving, merken en domeinnamen, zijn het eigendom van And there was content en worden beschermd door auteursrechten en intellectuele of industriële eigendomsrechten die onder het toepasselijk recht bestaan. Het is niet toegestaan om de website of enig gedeelte daarvan te verveelvoudigen dan wel ter beschikking te stellen zonder toestemming van And there was content.

De door And there was content verstrekte informatie en afbeeldingen zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op deze website geplaatst, maar voor de juistheid en volledigheid kan niet worden ingestaan. And there was content streeft ernaar om de website constant te onderhouden en te actualiseren, maar kan er niet voor instaan dat de inhoud van deze website na verloop van tijd of op het moment dat deze website geraadpleegd wordt nog steeds actueel is.

De informatie op deze website kan altijd zonder aankondiging worden gewijzigd. De bezoeker van de website is zelf verantwoordelijk voor het gebruik deze website. De websites die vanuit deze website bezocht kunnen worden, zijn niet door And there was content ingericht en worden niet door And there was content gemaakt.

And there was content aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade in verband met het gebruik van deze website en de informatie (of de onmogelijkheid die te gebruiken), daaronder begrepen schade veroorzaakt door virussen of onjuistheid of onvolledigheid van informatie, informatie op of via een website waarnaar op de website verwezen wordt, of informatie van of via een website die naar een website verwijst en informatie die zonder voorafgaand overleg met ons op de website wordt geplaatst.

Affiliate & referral links

And there was content, Nienke, is lid van affiliateprogramma’s op verschillende websites. Dat betekent dat de links naar deze websites speciale links zijn waar And there was content aan gekoppeld is. Het betekent simpelweg dat wanneer je via die link een aankoop doet, ik een klein percentage van jouw totale aankoopbedrag of een andere vergoeding krijg. Het gaat hierbij om producten/diensten waar ik daadwerkelijk over te spreken ben en achter sta. De reden dat ik deze links gebruik is omdat ik er toch al naar zou linken. Wanneer ik er dan een kleine waardering voor terugkrijg is dat natuurlijk mooi meegenomen. Het kost jou niets extra’s en je helpt mij ermee.

Wil je And there was content supporten? Doe je aankopen via onderstaande links. Deze bedrijven kun je dus ook tegenkomen in de blogs en andere uitingen van And there was content.

 

Je kunt and there was content ook supporten door een kijkje te nemen op de creatieve hobbyblog Studio VAW van Nienke.

And there was content is ingeschreven bij de KvK onder nummer 64165574 | BTW: NL002240016B21

Vestigingsadres (geen bezoekadres):
And there was content
Hammarskjoldplaats 218
3069RG Rotterdam
nienke@andtherewascontent.com

&therewasmail

Duurzame SEO tips rechtstreeks in je inbox? En als eerste op de hoogte van het nieuwe aanbod van &therewascontent? Meld je aan voor de maandelijkse &therewasmail.