Disclaimer

Om verwarring te voorkomen vind je hier alles waar je rekening mee moet houden wanneer je de website van And there was content bezoekt. Noodzakelijk? Zeker niet. Wél handig. Zo weet jij direct waar je aan toe bent wanneer je andtherewascontent.com bezoekt.

Op deze website vind je allerlei tips rondom content marketing. Hoewel ik veelal vanuit ervaring en een stukje uit research schrijf, ben je uiteindelijk natuurlijk zelf verantwoordelijk voor wat je ermee doet. Ieder bedrijf is anders, dus ook ieder resultaat is anders.

Affiliate & referral links

And there was content, Nienke, is lid van affiliateprogramma’s op verschillende websites. Dat betekent dat de links naar deze websites speciale links zijn waar And there was content aan gekoppeld is. Het betekent simpelweg dat wanneer je via die link een aankoop doet, ik een klein percentage van jouw totale aankoopbedrag of een andere vergoeding krijg. Het gaat hierbij om producten/diensten waar ik daadwerkelijk over te spreken ben en achter sta. De reden dat ik deze links gebruik is omdat ik er toch al naar zou linken. Wanneer ik er dan een kleine waardering voor terugkrijg is dat natuurlijk mooi meegenomen. Het kost jou niets extra’s en je helpt mij ermee.

Wil je And there was content supporten? Doe je aankopen via onderstaande links. Deze bedrijven kun je dus ook tegenkomen in de blogs en andere uitingen van And there was content.