Nienke door Annebel Eppinga

OVER AND THERE WAS CONTENT

Anno 2019 willen we niet langer blindvaren op wat iemand met een bepaalde titel zegt. Wat de verkoper in de winkel zegt over een laptop vinden we immers lang niet zo waardevol als wat we aan persoonlijke ervaringen horen. We gaan zelf op zoek naar de informatie die we nodig hebben. Het is als bedrijf van belang om je doelgroep zo goed te kennen dat je ze op het juiste moment van de juiste informatie voorziet. En dat is waar content marketing volgens and there was content om de hoek komt kijken.

And there was content helpt je bij het realiseren van échte mens-tot-mens content die ook nog eens hoog scoort in Google. Of je nu meer bezoekers op je website wenst, de aanmeldingen voor de nieuwsbrief skyhigh wilt laten gaan of je het bereik op je socials wilt verhogen.

Marketing is telling the world you're a rockstar. Content marketing is showing the world you are one.
– Robert Rose

Achter and there was content

NIENKE BUIJSER

Ik ben Nienke, de SEO specialist achter And there was content. In 2015 begon ik met het schrijven en structureren van content voor kleine ondernemers. Ik ontdekte dat vele opdrachtgevers de prioriteiten verkeerd of zelfs helemaal niet stelden. Ze wilden content voor facebook ‘want daar moest je zitten’. Op Instagram werden nietszeggende afbeeldingen en hashtags gepost, ‘want zo kan iedereen je vinden’. Maar ‘iedereen‘ is nooit het juiste antwoord als je verder wilt groeien met je onderneming. Door keuzes te maken groei je verder. Of dat nou om je content, je klanten of je nieuwe diensten gaat.

Ik geloof heilig in blijven groeien. Of je dat nu als mens doet (team zelfontwikkeling) of voor je bedrijf. Het maakt niet alleen het leven een stuk interessanter, maar het is ook onwijs handig. Zo kan ik je namelijk niet alleen alles vertellen over content, maar ook over de technische kant van je website, heeft Photoshop geen geheimen voor me en weet ik ook het nodige over Pinterest-, affiliate- en e-mailmarketing.

Ik creëer overzicht, weeg de zaken tegen elkaar op en vertrouw op mijn gevoel. Dat zorgt ervoor dat ik snel weet welke keuzes op dat moment de beste zijn. Als SEO specialist help ik je orde te scheppen in de chaos, ongeacht waar die chaos dan ook begint. Zodat ook jij de beste keuzes kunt maken voor je bedrijf.