Ik werk als UX SEO specialist in Rotterdam aan audits, cross-platform strategieën bedenken en uiteenlopende cases. Kennismaken? Stuur een bericht naar nienke@andtherewascontent.com

Als UX SEO specialist denk ik op strategisch niveau mee om voor iedere case de beste oplossingen te bepalen. Ik zie kansen, breng structuur aan en geloof dat de beste SEO resultaten een gevolg zijn van je doelgroep op de eerste plek zetten

And there was content, Rotterdam

Freelance UX SEO specialist

oktober 2015 - heden

SEO Audits: zoekwoordenonderzoek, concurrentieanalyses, UX website (technische SEO) analyses uitvoeren.
Strategie: Opzetten + ondersteunen bij organische on- en off-page SEO-strategieën om meer leads te verkrijgen
Content: schrijven en redigeren van hoogwaardige SEO-artikelen
SEO Trainingen: ontwikkelen + geven Visual SEO Training aan beginners
Begeleiding: begeleiden junioren bij leren toepassen SEO-optimalisatie
Webdesign + development: Ontwikkelen websites met contentproductie, SEO en UX als aandachtspunten.

Enkele opdrachtgevers:

  • Explorista.nl
  • Expedia UK + BE (via explorista media)
  • ABNSave (via explorista media)
  • Vice Versa Communicatie
  • bluepurple/events
  • het event atelier
  • Trivago (via Quill Content)
  • Treatwell (via Quill Content)
  • Shopinstijl.nl
  • Overheid & Openbaarheid (Ten Holter Noordam)

Fijne woorden

Sinds ik met Nienke werk, heb ik ruimte om áán mijn bedrijf te werken, in plaats van alleen ín mijn bedrijf. Dat heeft niet alleen persoonlijk voor mij voor veel ruimte gezorgd, maar ook voor groei in mijn bedrijf! Nienke is zorgvuldig en leergierig, haalt iedere deadline en denkt altijd met me mee. Ze staat open voor feedback en is echt onderdeel van het team. Ik kan het echt aan iedereen aanraden om met Nienke te werken.
Milou van Roon, explorista.nl
Nienke adviseert op het gebied van SEO, redigeert en plaatst blogs én doet de technische back-end voor mijn eventplatform. Dat doet ze op zo'n manier dat je het gevoel hebt dat ze onderdeel is van je team. Ze denkt in oplossingen, is talig en pro-actief, ze inspireert en schakelt snel maar bovenal denkt ze écht met je mee. Zonder Nienke en andtherewascontent was mijn platform niet (zo vindbaar) geweest als dat het nu is!
Melanie Westdijk, het event atelier
Hoewel ik al veel van SEO zelf uitgevogeld had, was de Visual SEO training voor mij een hele nuttige dag. Ik heb veel meer overzicht gekregen over de verschillende elementen van SEO en kon een aantal vragen stellen waar ik al een tijdje mee zat. Wat vooral heel fijn was, is dat we echt aan de slag gingen en ik nu precies weet wat me te doen staat.

Ik had al eerder wat presentaties over dit onderwerp bijgewoond, maar daar ging ik juist wat verward naar huis. Nienke weet het super behapbaar te maken, zodat je echt zin krijgt om je website te optimaliseren!
Samira Salman, event designer
De visual SEO training die ik bij Nienke gevolgd heb was onwijs waardevol. Door de praktische voorbeelden die Nienke weet te geven gaat het onderwerp leven. De oefeningen die je doet tijdens de training maken dat je de theorie direct toepast op jouw eigen website en zo meteen een overzichtelijk stappenplan met actiepunten voor jezelf hebt.

Nienke is een professionele trainer. Je merkt in alles dat zij een enorme passie heeft voor wat ze doet. Haar enthousiasme is prikkelend en daardoor heb ik de meerwaarde van SEO ingezien en heeft haar enthousiasme mij aangestoken om meer met mijn website te blijven doen.
Laura den Houdijker, eerlijke evenementen