Gratis printable – Download de basis contentplanner (2018)

Download hier de contentplanner
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

De kans is groot dat je hier terecht gekomen bent, omdat je op zoek bent naar een manier waarop je orde schept in de contentchaos. De apps, werkboeken, printables en planners vliegen je om de oren. Het is enorm overweldigend als je zoekende bent en je weet niet eens hoe je content maakt, laat staan wat je met een uitgebreide contentplanner en al die extra opties moet.

Toen ik begon met mijn zoektocht naar een fijne contentplanner voor mijn eerste klanten wilde ik een versie die zo simpel mogelijk was. Overzicht creëren lukt immers het beste als je bij het begin begint. Een planner zonder poespas (rustig design = overzichtelijk), zonder social media (wat moet je met al die kanalen die je niet gebruikt) en extra witruimte om je ideeën uit te werken (doe dat gelijk digitaal = efficiënt). Dat bleek een ware zoektocht te zijn die ik jou graag wil besparen. Daarom heb ik een maandkalender voor je gemaakt met niets meer dan lege vakjes en de dag + datum. Meer heb je niet nodig als je experimenteert met oplossingen. Gaandeweg zul je ontdekken wat wel en niet voor je werkt. Aan het einde van je experiment weet je dus precies waar je naar op zoek moet.

Contentplanner november

Hoe gebruik je de contentplanner?

  • Noteer in je agenda wanneer je aan je planning voor komende maand gaat werken
    Print de planner, pak je markeerstiften en gebruik de Pomodoro-techniek of zet je Forest app aan zodat je zonder afleiding aan de slag kunt.
  • Vul de dagen in waarop je zeker weet waar je over wilt posten (bijv. Een feestdag, evenement, kortingsactie)
  • Verdeel je andere ideeën over de dagen door titels of steekwoorden op te schrijven
  • Geef de content voor ieder kanaal een eigen kleur of gebruik de markeerstiften om aan te geven of de content al geschreven is.
  • Noteer in je agenda wanneer je de content gaat uitwerken.
  • Hang de planner boven je bureau, zodat je altijd ziet wat er gaat komen en wat er nog moet gebeuren.
  • Leef je uit, wees creatief en doe het helemaal anders als dat beter bij je past.

Experimenteer!

Download de gratis contentplannerJe kunt je op elk moment uitschrijven voor de mailings. Zie de privacyverklaring op de website voor meer informatie.Gratis printable - Download de basis contentplanner (2018)

Nienke Buijser door Aline Bouma

And there was content helpt creatieve bedrijven en ondernemers met hun content marketing. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief