Selecteer een pagina

Diensten

Wat kan ik voor jou betekenen?

Content creatie

Wil jij je product verkopen? Periodieke blogs publiceren? Zoek je iemand die werk overneemt omdat jij te druk bent?

Ik weet als geen ander wat er allemaal op je af komt bij het runnen van een eigen onderneming. Er zijn veel ballen die je hoog wilt houden, simpelweg omdat je weet dat ze je bedrijf beter maken. Jij hebt vast ook ontdekt dat keuzes maken je helpt groeien. Kies jij ervoor om de content creatie voor een bepaalde klant of voor je eigen bedrijf uit te besteden? Dan kan ik je helpen!

Wat ik belangrijk vind aan goede content is het maken van een verhaal. Doordat ik niet alleen kijk naar wat past bij het bedrijf, maar ook naar wat de lezer zoekt krijg je altijd content die aansluit. Storytelling vind ik een van de fijnste manieren om dit te bereiken. Ook maak ik altijd unieke content. Iedere tekst, zelfs als het bestaat uit puur feiten, kun je een eigen draai aan geven. Zo krijg je teksten die iets nieuws vertellen en geen opsomming zijn van wat er al op internet te vinden is. Uiteraard zijn al mijn teksten SEO-proof.

Redigeren & Reviseren

Zie je door de bomen het bos niet meer? Heb je een opzet maar weet je niet of je in de goede richting denkt? Wil je je teksten laten nakijken?

Een goede tekst kent een duidelijke opbouw waarin de stijl aansluit bij je doel en er geen fouten te bespeuren zijn. Een Nederlandse tekst wordt vaak anders opgebouwd dan een Engelse tekst en dat kan best lastig zijn. Gelukkig kan ik je daarbij helpen. Ik kan je reviseren; nakijken op taal- en spellingsfouten, interpunctie en uniformiteit. Ook kan ik je teksten redigeren; naast reviseren ook het controleren van structuur, opbouw en argumentatie. Daarin vind ik het belangrijk om je altijd te voorzien van waardevolle feedback en uitleg zodat je begrijpt wat er anders moet en waar je de volgende keer op kunt letten. Wat voor soort tekst je wilt laten redigeren/reviseren staat helemaal vrij. Blogs, social media posts, CV’s, brieven en vertalingen; het kan allemaal.

Vertalen

Is jouw Engelse taalgevoel niet zo goed als je Nederlandse taalgevoel? Zoek je iemand die je website naar het Engels kan vertalen?

Al van jongs af aan ben ik gezegend met een goed taalgevoel. Het is voor mij dan ook nooit een vraag geweest of ik mezelf verder wilde ontwikkelen in het Engels. Ik schrijf, luister en lees graag verhalen in het Engels. In zowel Brits-Engels als Amerikaans-Engels heb ik vele teksten geschreven. Zeker toen And there was content nog onder mijn eigen naam, Nienke Buijser, functioneerde heb ik zelfs vaker Engelse dan Nederlandse teksten aangeleverd. Bij het vertalen van teksten vind ik het heel belangrijk niet letterlijk te vertalen, maar de boodschap te vertalen. Teksten kennen in iedere taal een eigen opbouw die zorgt dat de tekst goed leesbaar is. Iedere tekst (NL – EN én EN – NL) krijgt van mij die juiste opbouw en een extra SEO controle mee.

Meer over Nienke

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met schrijven voor jonge ondernemers en bedrijven. Ik heb vanachter mijn laptop de wereld rondgereisd om teksten voor reiswebsites te schrijven en te vertalen voor Explorista Media. Alles over skiën in Dubai, hotels in een Europese stad aanprijzen of tips geven voor Amerikanen om hun auto handig in te delen voor een roadtrip; het is slechts het begin van wat ik gedaan heb. Ook in de privé-sfeer vind ik online content produceren geweldig om te doen. Zo vertel ik eindeloos veel verhalen over mijn lievelingsonderwerp op mijn blog: mijn poes Charlie en konijntjes Watson & Ivy. Teksten redigeren, ideeën uitwerken tot content voor social kanalen en content productie in het Engels zijn ook allemaal bekend terrein. Een webshop voorzien van Engelstalige blogs, zakelijke blogs voor het bedrijf zelf redigeren en assisteren in het beheer van social media kanalen zijn enkele voorbeelden van dat wat ik doe voor Vice Versa’s Social Abonnement.